Loading...


Oavsett om du bygger ett hem, en altan, en skola, ett sjukhus eller snickrar hemma, så skapar du något bestående. Något som skapar glädje och nytta för andra människor. Det gillar vi. Vi på XL-BYGG strävar efter att vara en naturlig och självklar del av ditt byggprojekt. I varje möte, varje tanke och varje handling gör vi allt för att du och vi tillsammans ska bli ännu lite bättre och ha ännu roligare. Varje dag. Tack för att vi får hjälpa till!
Hjälper byggaren

Vi vill göra dig ännu bättre
Vi strävar efter att vara en naturlig del av ditt byggprojekt - oavsett om du är proffsbyggare eller hemmafixare. Inte bara med rätt produkter till rätt priser. Vi är med dig från början till slut och gör allt för att du ska lyckas med det du bygger.
Vi hjälper dig

Utan dig är vi ingenting
XL-BYGG är Sveriges största bygghandelskedja. Det är vi stolta över. Men framförallt är vi stolta över att både ni som är proffsbyggare och ni som är gör-det-självare väljer att låta oss vara en del av era byggprojekt och arbetslag. Att vi får vara med er hela vägen, i alla delar av byggprocessen. Det är ju det som gjort att vi blivit störst. Utan er hade vi inte varit det. Tack för att vi får hjälpa till.
Kör kran

Dina 2 500 medarbetare
Vem som helst kan erbjuda bra produkter till bra pris. Men vem som helst kan inte erbjuda 2 500 duktiga medarbetare utspridda på 140 anläggningar över hela Sverige. Det kan vi. Oavsett var i landet du har ditt byggprojekt kan du vara säker på att mötas av vår personals djupa engagemang, trevliga attityd och insiktsfulla råd. Din närmaste XL-BYGG-anläggning hittar du längst uppe till höger.


Det råder febril aktivitet kring den nya fotbollsplanen på en skolgård i Lindesberg. Ivrigt påhejade av stolta föräldrar spelar ett gäng tjejer fotbollsmatch. Plötsligt överröstas publikens hejarop:

-Tystnad! Tagning! Ljud rullar!

Det är nämligen inte någon vanlig fotbollsmatch. Det som skiljer den här matchen från andra matcher är det filmteam som följer varje steg och spark som spelarna tar. Efter att det första ropet lämnat luftrummet drar fotbollsmatchen återigen igång men det dröjer inte länge innan samma röst dånar över gårdsplan:

-Tack! Vi har den!Det som ägde rum den här dagen på en skolgård i Lindesberg, var en hyllning. En hyllning från oss på XL-BYGG till byggaren. Byggarna som medverkar i filmen var de som varit med och byggt skolan. Det här är något som sker varje dag. Byggare i varje kommun, stad och ort bygger dagligen upp alla de samhållsfunktioner och mötesplatser som vi nyttjar. Äldreboendet för våra äldre, sjukhuset för våra sjuka, skolan för våra unga, platser för alla.

Så till alla byggare därute oavsett om ni bygger just en skola, ett hem, ett sjukhus eller en altan, tack! Tack för att vi får hjälpa till. Fotbollsmatchen stannar upp, den nu kända rösten ropar:

-That’s a wrap!